Koselig dag med Bella

Hei bloggen <3 Haha, NEIDA.. Synes fortsatt at dette med blogg er ganske kleint, men jeg blir vel vant til det etterhvert!

Tenkte å bare poste et innlegg med en gang for å komme igang. Min gode venn Isabel drar på ferie i natt, og ettersom jeg også gjør det snart ser vi hverandre ikke på lenge. Vi benyttet derfor gårsdagen til å overnatte sammen i og med at det var den siste sjansen vår til å gjøre det. Kvelden gikk for det meste ut på å sette sammen en liten film med klipp fra klassen vår, noe vi gjør hvert år. Dette fortsatte vi med i dag, etterfulgt av at vi spiste middag på Hard Rock Cafe - noe som resulterte i at min veganer-diett gikk rett i toalettet... Det var superkoselig og en veldig fin måte å si "hade" på :)- VICTORIA MORTENSEN


Tine
Det virker som dette er noe du har hatt lyst til lenge, så lover å lese bloggen din hver eneste dag! Du var forresten utrolig vakker!
20.06.2013, 08:07
Dashaada
Æ glæd mæ mykje te å lese blågen din Victoria, du virker som ein fantastisk jent, og å glæd mæ te å se mykje meire av deg/dokke framover!
20.06.2013, 08:57
Elise Bjørnson Kleven
Så søte dere er <3
20.06.2013, 19:27
blog/website: http://elibk.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

hits