fire år senere

Hei alle skjønne! Nå er det tre og et halvt år siden jeg sist logget meg inn blogg.no og skrev et blogginnlegg. Bladde nedover siden her og fant mye rart, men lar det være der, er jo bare morsomt å se tilbake på. Sist jeg blogget var jeg 15 år gammel og nå er jeg 19, så mye har endret seg siden da!

Ellers, så ble jeg nettopp ferdig med 13 års skolegang! Vel, det blir feil å si... Har fortsatt en muntlig eksamen igjen, men etter det er ferdig. Jeg har litt mixed feeling rundt det... Hele videregående har jeg bare gledet meg til å bli ferdig, men når jeg ser tilbake på de siste tre årene så har jeg hatt det sinnsykt gøy også! Etter sommeren skal jeg ta meg et friår, og da tenkte jeg det er fint å ha noe å sysselsette seg med - hence the blog:)) Har ingen spesifikke planer for det kommende året, men jeg driver for øyeblikket med å prøve å skaffe meg jobb... Eller jeg prøver å skaffe meg penger, men har hørt jobb funker også.

Soo, vi får se hvordan dette går:D Jeg er like spent som dere (hvem er det egt jeg refererer til, det er jo ingen som leser denne bloggen lenger? burde kanskje dele linken et sted elns, selv om det sitter langt inne..). Får se om dette er noe jeg fortsatt liker å gjøre etter 3 1/2 år liker å gjøre, og om late meg faktisk gidder å blogge - eller om noen i det hele tatt gidder å lese den.

 

Sneiks,

Victoria

 

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

hits