Jobbejobbejobbe

Hooola! Denne helgen har hovedsaklig gått bort til skolearbeid og bursdagsfeiring. Fredag etter skolen dro jeg rett til Isabel og startet å jobbe med bokprosjektet som alle i klassen er superstresset over. Lørdagen feiret Isabel og jeg 15-årsdagen vår (hehehe bedre sent enn aldri), noe som var hyggelig og liitt slitsomt. Lå over hos Bella, før jeg måtte snike meg ut av huset tidlig på morningen i dag. Dro hjem og fikset meg før jeg tok turen til byen for en photoshoot. Det var veldig spennende! Akkurat nå kan dere vel gjette hva jeg driver med... Har så sinnsykt lyst til å få en god karakter på dette bokprosjektet så da er det bare å stå på.
- VICTORIA MORTENSENAntrekkGenser - Stradivarius Bukse - Bikbok Klokke - MBMJ Pelsvest - ? Skjerf og veske - LV

 

- VICTORIA MORTENSENOlivia

HEEI
Etter skolen i dag satt jeg og Hanna oss med noen andre elever på biblioteket og gjorde lekser som de nerdene vi er. Tror vi fikk unnagjort en del arbeid, noe som er flott med tanke på bokprosjektet. Under all leksejobbingen kommer Charlotte som nettopp har sluttet på skolen, og vi går alle tre hjem til meg for å vente på at Marcus skal slutte. Da klokken nærmet seg fire dro vi ned til Tjuvholmen for å spise maat. Ettersom jeg er utrolig trøtt og har en meget stor mangel på søvn oorker jeg ikke å skrive så mye. Vi hadde det i hvertfall bra og maten smakte :)

 
Flotte Hansi
- VICTORIA MORTENSENGårsdagens middag

Var så heldig å få besøk av noen flotte folk igår som hadde med seg deilig mat :) Formålet med middagen var vel egentlig å finne ut hvilken vgs vi skal søke på, noe vi heelt glemte - men koselig var det! Idag skal jeg prøve å lese litt til et bokprosjekt vi har på skolen som jeg ligger en smule dårlig an til... Synes søndager er litt deilig fordi man får tid til slike praktiske ting man vanligvis ikke er så ivrig på å bruke fritiden sin på.
- VICTORIA MORTENSENMy new baby

Heei

Håper alle har hatt en deilig ferie og jeg ønsker alle et godt nytt år! Tror jeg skal starte med å kåre meg selv til årets blogger ettersom jeg har vært så flink til å blogge bra og ofte. He-he. Er nok en stund siden jeg postet innlegg regelmessig... Nytt år, nye muligheter - eller hva? Tja, vi får se hvor mye blogging det blir i år, men jeg kan garantere at det blir mer enn det har vært i det siste! Det har selvfølgelig skjedd myye siden sist dere hørte fra meg, men det får være. Kan jo legge til i årets første innlegg at idag har jeg gitt meg selv en liten gave :)

Har siklet over denne vesken en god stund nå og den stod helt øverst på ønskelisten i desember. Hadde latt være å kjøpe den før jul i tilfelle den skulle ligge og kose seg under treet. Passet ypperlig for meg å kjøpe den nå ettersom jeg i ferien rotet bort den vesken jeg vanligvis pleier å bruke og har derfor gått på skolen tomhendt de siste dagene.

 

- VICTORIA MORTENSEN


Victoria Mortensen
16, Oslo

Kontakt/sponsing:
carmen.mortensen@gmail.comINSTAGRAM
DESIGN

Lotte.blogg.no

ANNONSER


hits